SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar

UNIVERSITETI "HAXHI ZEKA" NË PEJË

Rezultatet e aplikimit të afatit pranues në Universitetin "Haxhi Zeka" Pejë
Shiko rezultatet

00
00
00
00

Aplikimi online

Aplikoni online për pranim në universitet

Apliko

Aplikimi për diplomë

Aplikoni online për diplomë.

Apliko

Aplikimi për transfer/indeks

Aplikoni online për t'u transferuar në Universitetin e Pejës.

Apliko

Pagesat

Shkarkoni fletëpagesat për të gjitha llojet e pagesave.

Shkarko

RAPORTIME / ANKESA

Raporto për çdo parregullsi, ankesa dhe të tjera që mund të hasni në universitet!

Raporto

Verifikimi i dokumentëve

Verifiko dokumentet digjitale ose fizike për validitet.

Verifiko